Mitsubishi Engelberg Concept: To νέο Outlander;

Ακόμα ένα ιδιαίτερο μοντέλο μας συστήθηκε από την έκθεση της Γενεύης κι ακούει στο όνομα Mitsubishi Engelberg Concept, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να γίνει το μελλοντικό Outlander.

Για την ονομασία του μοντέλου, οι άνθρωποι της Mitsubishi εμπνεύστηκαν από το χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας, ιδανικό για χειμερινά σπορ, με το παρουσιαστικό του Concept να είναι ιδιαίτερα δυναμικό και φουτουριστικό συνάμα.

Δείτε ακόμη: Tα μοντέλα της Mitsubishi στην Γενεύη

Συνεχίζοντας με τα σχεδιαστικά, το μοντέλο της Mitsubishi ξεχωρίζει από την εμφατική μάσκα στο εμπρός μέρος, που ενσωματώνει το μοτίβο Χ, που έχουμε συναντήσει και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας να υπάρχει και στο Engelberg Concept. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα ομολογουμένως έχουν εμπνευσμένη σχεδίαση, ενώ πιο ήπιων τόνων είναι το οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου, με τα φωτιστικά σώματα να αγκαλιάζουν και τα πίσω φτερά. Οι πιο παρατηρητικοί θα δείτε ότι οι κλασικές χειρολαβές λάμπουν δια της απουσίας τους, όπως και οι καθρέπτες που έχουν αντικατασταθεί με κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Βασισμένο στο Renault Clio το νέο Mitsubishi Colt;

Για την κίνηση του ιδιαίτερου Mitsubishi Engelberg Concept φροντίζει ένα plug-in υβριδικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει ένα κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 2,4 λίτρων, καθώς κι έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνολική αυτονομία να αγγίζει τα 700 χλμ., ενώ η μετάδοση της κίνησης θα πραγματοποιείται σε όλους τους τροχούς. Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και πολυτελής, με τρεις σειρές καθισμάτων. Στο ταμπλό ξεχωρίζουν τα ψηφιακά όργανα, αλλά και το προηγμένο σύστημα infotainment, καθώς και οι διακόπτες στην κονσόλα για τον κλιματισμό, για τα οδηγικά προγράμματα, το σύστημα μετάδοσης και το κιβώτιο.

Παράλληλα με το Mitsubishi Engelberg Concept, η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε και το σύστημα Dendo Drive House (DDH). Αυτό είναι ένα σύστημα παροχής ενέργειας για οικιακή χρήση, που περιλαμβάνει το αυτοκίνητο EV/PHEV, ένα φορτιστή δύο κατευθύνσεων, φωτοβολταϊκά πάνελ και οικιακή μπαταρία. Η χρήση του σκοπό έχει να μειώσει τόσο τα έξοδα καυσίμων, όσο και του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι.

Get it on Google Play Download on the App Store