Νέα ειδική έκδοση για το Toyota GT86

Άλλη μία έκδοση ήρθε να προστεθεί στην γκάμα του δημοφιλούς sportscar της Toyota, αυτή τη φορά με το όνομα Club Series Blue Edition.

Δείτε ακόμα: Άψογη Toyota Supra πωλήθηκε πολλά λεφτά

Κατά βάση πρόκειται για ένα Toyota GT86 Pro (επίσης ειδική έκδοση), ντυμένο σε Electric Blue χρώμα και με βαμμένους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και αεροτομή. Στάνταρ εξοπλισμό αποτελούν επίσης τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, το cruise control, οι αισθητήρες νύχτας στα εμπρός φωτιστικά σώματα, ο διζωνικός κλιματισμός και το σύστημα πολυμέσων Touch 2 της Toyota.

Στα μηχανικά μέρη δεν παρουσιάζονται αλλαγές, με την ιπποδύναμη να παραμένει στους 205 ίππους. H τιμή του πακέτου Club Series Blue Edition στην Μεγάλη Βρετανία, ξεκινάει από τις 35.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ποια Mercedes πωλείται στην Ελλάδα 422.200 ευρώ;

Για επιπλέον 650 ευρώ μπορεί να επιλέξει κανείς το Performance Pack, το οποίο περιλαμβάνει ανάρτηση της Sachs, μεγαλύτερα δισκόφρενα της Brembo με τις χαρακτηριστικές κόκκινες «δαγκάνες» και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πάντα σε μαύρη απόχρωση. Να θυμίσουμε ότι το βασικό GT86 θέλει 7,5 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση, με την τελική να ανέρχεται στα 226 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store