Νέα ειδική έκδοση του ρωσικού 4×4 UAZ Patriot

Το μεγάλο ρωσικό εκτός δρόμου μοντέλο UAZ Patriot το γνωρίζουμε στην Ελλάδα μόνο από φωτογραφίες, ωστόσο διατίθεται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως είναι η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ιταλία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Ολλανδία, η Πολωνία και άλλες.

Δείτε ακόμη: Ποια αυτοκίνητα δεν πλησιάζουν οι Γερμανοί;

Ειδικά για την αγορά του Βελγίου, η UAZ θα λανσάρει την ειδική έκδοση Edition 1 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων, σε 300 αντίτυπα. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του. Πληροφοριακά, το Patriot κοστίζει στο Βέλγιο από 23.118 ευρώ στη βασική του έκδοση και φτάνει μέχρι τα 29.089 ευρώ στην ακριβότερη.

Το αυτόματο 6άρι κιβώτιο περιλαμβάνει και χειροκίνητη επιλογή των σχέσεων, καθώς και μετατροπέα ροπής, ενώ προέρχεται από τη γαλλική εταιρεία Punch. Η ειδική αυτή έκδοση του Patriot θα προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Optimum, Premium και Status. Ξεχωριστά του στοιχεία αποτελούν η μαύρη μάσκα, οι νέες 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου, το αποκλειστικό γκρι χρώμα του αμαξώματος, τα νέου σχεδιασμού εμπρός καθίσματα, οι δερμάτινες επενδύσεις και τα πατάκια Edition 1.

Δείτε ακόμη: Νέος κινητήρας Hyundai με μεταβαλλόμενη διάρκεια των βαλβίδων

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν το αυτόματο κιβώτιο θα μπει στον κινητήρα βενζίνης ή στον πετρελαίου. Το διαστάσεων 4.785 χλστ. μήκους, 1.900 χλστ. πλάτους, 1.910 χλστ. ύψους και με μεταξόνιο 2.760 χλστ. Patriot διαθέτει στην γκάμα του ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης 2.7 λτ. ισχύος 135 ίππων και 217 Nm ροπής και ένα πετρελαίου 2.2 λτ. με 113 ίππους και 270 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store