Νέες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου Suzuki Jimny

Δεν έχουν τέλος οι διαρροές για το νέο Suzuki Jimny, ένα μοντέλο που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην κατηγορία των μικρών 4×4 και αναμένεται να γίνει best seller στην ελληνική αγορά.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες, διαρροές φυλλαδίων, διαρροές φωτογραφιών εσωτερικού. Το μόνο που έλειπε ήταν η…πίσω όψη, κάτι που αποκαλύφθηκε σήμερα. Και επικύρωσε την άποψη ότι το νέο Jimny, ουσιαστικά, αποτελεί την σύγχρονη μετενσάρκωση του θρυλικού Samurai, ιδιαίτερα από πλευράς εμφάνισης. Το πίσω μέρος του Jimny, λοιπόν, εγκαταλείπει τα κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα του προκατόχου και ενσωματώνει όλους τους λαμπτήρες (φλας, φώτα, προβολείς ομίχλης) στον προφυλακτήρα, όπως ακριβώς συνέβαινε και με το Samurai.

Δείτε ακόμα: Suzuki Jimny: Διαρροή φυλλαδίου και εσωτερικού

Eπίσης, από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, γίνεται φανερή η σημαντική αύξηση των διαστάσεων προκειμένου να βελτιωθούν οι χώροι για τους επιβάτες -και κυρίως αυτός των αποσκευών- που αποτελούσαν την «Αχίλλειο πτέρνα» του προηγούμενου Jimny. Η σχεδίαση του εσωτερικού μοιάζει αρκετά με του νέου Ignis, δανειζόμενη στοιχεία και από το Swift. Σκληρά, ανθεκτικά πλαστικά απαρτίζουν την καμπίνα, ενώ υπάρχει οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Suzuki Ignis 1.2 DualJet

Για τα μοτέρ του ακόμη το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρόλα αυτά ο τούρμπο 1.0 λτ. BoosterJet μοιάζει λογική επιλογή, παρέα με τον ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. αμφότεροι βενζίνης. Tα αυτοκίνητα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες αφορούν την ιαπωνική αγορά και εξοπλίζονται με ένα μοτέρ 660 κ.εκ με 54 ίππους, το οποίο δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Ευρώπη.

 

Get it on Google Play Download on the App Store