Νέο υπερπολυτελές τροχόσπιτο από την Ινδία!

Το πρώτο υπερπολυτελές αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στην Ινδία, το μοντέλο Finetza της εταιρείας Pinnacle είναι γεγονός και εντυπωσιάζει τόσο με το ιδιαίτερης αισθητικής αμάξωμά του, όσο και με το πολύ χλιδάτο εσωτερικό του.

Δείτε ακόμη: Νέα ηλεκτρονικά/δορυφορικά διόδια – Ποιοι δρόμοι θα εξαιρεθούν

Εξωτερικά και κυρίως στο εμπρός άκρο του, το Pinnacle Finetza δε διακρίνεται για την καλαισθησία του, αφού μάλλον περισσότερο θυμίζει όχημα χρηματαποστολής. Αντιθέτως η καμπίνα η οποία μοιάζει με πολυτελές σπίτι είναι πολύ κομψή και πλούσια εξοπλισμένη με ακριβά υλικά, παρέχοντας πληθώρα ανέσεων στους επιβάτες του. Τα καθίσματα του σαλονιού μετατρέπονται σε κρεβάτια με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ διαθέτουν πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Παράλληλα, το πίσω τμήμα του τροχόσπιτου μπορεί να προεκταθεί, πάλι με το πάτημα ενός κουμπιού και να μεγαλώσει το διαθέσιμο χώρο για μια κρεβατοκάμαρα, μια κουζίνα ή ένα καθιστικό.

Δείτε ακόμη: Έτσι δουλεύει ο πρώτος κινητήρας μεταβλητού κυβισμού (+video)

Ανάλογα τις επιθυμίες του πελάτη, το Pinnacle Finetza μπορεί να μεταφέρει από 2 έως 8 άτομα. Στον εξοπλισμό του υπάρχουν διάφορες ανέσεις, όπως γυάλινη οροφή πάνω από τα κρεβάτια, πτυσσόμενα τραπέζια, πολλοί αποθηκευτικοί χώροι, κλιματισμός, LED φωτισμός, ψυγείο, κουζίνα, Wi-fi, σύστημα ψυχαγωγίας κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store