Πάτησε στην Ευρώπη το crossover των 4.900 ευρώ!

Το μικρό crossover μοντέλο Baojun 310 το οποίο παράγεται από την κοινοπραξία SAIC-GM-Wuling, ανανεώθηκε και απέκτησε πιο μοντέρνα εμφάνιση μέσω των νέων φωτιστικών σωμάτων και προφυλακτήρων εμπρός και πίσω. Το εσωτερικό του παρέμεινε ως είχε και συνολικά το αυτοκίνητο παρουσιάζεται ενδιαφέρον από σχεδιαστικής πλευράς.

Δείτε ακόμη: Έρχονται μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από Κίνα!

Το σημαντικό νέο είναι ότι θα ξεκινήσει να πωλείται και εκτός της Κίνας και μάλιστα στην Ευρώπη. Πρώτος σταθμός του είναι η μεγάλη αγορά της Ρωσίας, όπου ήδη πωλούνται κινεζικά αυτοκίνητα. Το Baojun 310 αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική αγορά, λόγω της πάρα πολύ χαμηλής του τιμής. Η βασική του έκδοση στην Κίνα ξεκινά από τα 37.800 γουάν, δηλαδή κάτι λιγότερο από 4.900 ευρώ, ενώ στην Ρωσία αναμένεται να είναι πολύ κοντά με το Lada Granta hatchback, το οποίο κοστίζει από 388.710 ρούβλια (5.380 ευρώ).

Με αυτά τα χρήματα ο πελάτης του Baojun 310 αγοράζει ένα μικρό χάτσμπακ μήκους 4.022 χλστ., το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του Opel Corsa B. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει τα άκρως απαραίτητα, όπως είναι ABS, aircondition, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα και ραδιόφωνο.

Δείτε ακόμη: Πόσο πωλούνται κινεζικά SUV στη Βουλγαρία;

Για την κίνηση του Baojun 310 υπάρχουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης. Το μικρότερο των 1.2 λτ. αποδίδει 82 ίππους και το πιο μεγάλο των 1.5 λτ. έχει ισχύ 111 ίππων. Αμφότερα συνδυάζονται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με ημιαυτόματο 5 σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store