«Πένα» Toyota Starlet του 1980 με 23.500 χλμ.

Το Toyota Starlet ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας, ενώ το Yaris που το αντικατέστησε συνεχίζει την λαμπρή πορεία του προκατόχου του. Ακόμα και σήμερα στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπάρχει ζήτηση για Starlet, λόγω κυρίως της ισχυρής τους παράδοσης στον τομέα της αξιοπιστίας.

Δείτε ακόμη: Πόσα λεφτά βγάζουν οι εταιρείες αυτοκινήτου;

Συνολικά τέσσερις γενιές Toyota Starlet υπήρξαν, μεταξύ των οποίων στην Ευρώπη δεν διατέθηκε η πρώτη γενιά. Το εικονιζόμενο μεταχειρισμένο Starlet ήταν το πρώτο μοντέλο που λανσαρίστηκε στην Ευρώπη και κατασκευάστηκε μεταξύ 1978 – 1984. Το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο Starlet με τον 1.200άρη κινητήρα των 54 ίππων είναι ταξινομημένο το Φεβρουάριο του 1980 και ίσως να είναι ένα από τα πιο καλοσυντηρημένα που υπάρχουν στον κόσμο.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή, το αυτοκίνητο είναι ανακατασκευασμένο και βρίσκεται σε άψογη κατάσταση για συλλέκτες. Έχει διανύσει 23.500 χιλιόμετρα (δεν διευκρινίζεται αν είναι συνολικά ή μετά την αναπαλαίωση), ενώ όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες που δείχνουν το αμάξωμα, το εσωτερικό και το κάτω μέρος του, το αυτοκίνητο είναι «πένα».

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε καινούργια Mercedes 300D μετά από 34 χρόνια!

Όσο για τα χρήματα που ζητά ο πωλητής του ανέρχονται στο ποσό των 5.500 ευρώ, όμως η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη.

Get it on Google Play Download on the App Store