Πωλείται το πιο πολυτελές Lada Niva (+video)

To Lada Niva είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες για τις υψηλές εκτός δρόμου ικανότητές του, ωστόσο μέχρι και σήμερα που συνεχίζει η παραγωγή του έχει μείνει πολύ πίσω σε όλους τους υπόλοιπους τομείς (ασφάλεια, τεχνολογία, ανέσεις, κινητήρες κ.λπ.). Παράλληλα, κανείς δεν θα το επέλεγε αν αναζητούσε πολυτέλεια, αφού πέρα από κάποιες άκρως απαραίτητες ευκολίες δεν διαθέτει τίποτα το παραπάνω.

Δείτε ακόμη: Του έκοψε το Lada για να χωρέσει στο παρκάρισμα (+video)

Και όμως το συγκεκριμένο Lada Niva που θα δείτε, θα σας εντυπωσιάσει σίγουρα με το «λουσάτο» εσωτερικό του, το οποίο θυμίζει κάτι από πρώτης γενιάς Mercedes G-Class. Και εξωτερικά διαθέτει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως είναι τα LED μικρά φώτα, η νέα μάσκα και προφυλακτήρας, η εισαγωγή αέρα στο καπό, οι ράγες οροφής, τα σκαλοπάτια, οι προσθήκες στα φτερά και οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση και θερμαινόμενα, δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες, πλαφονιέρα οροφής με φωτισμό, ηλεκτρονικός κλιματισμός, νέο τιμόνι, σύστημα πολυμέσων, νέα κεντρική κονσόλα ντυμένη με δέρμα και με υποβραχιόνιο, κουμπί εκκίνησης για τον κινητήρα, νέος πίνακας οργάνων και με ψηφιακές ενδείξεις και πολλά ακόμη πρωτόγνωρα στοιχεία για Lada Niva.

Δείτε ακόμη: Η Lada ετοιμάζει το πιο φθηνό αυτοκίνητο φυσικού αερίου

Μάλιστα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο είναι μοντέλο του 2004 και με 80.000 χλμ. πωλείται στην τιμή των 8.500 δολαρίων (όπως φαίνεται από την αγγελία).

Δείτε το μοναδικό αυτό Lada Niva στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store