Συλλεκτικό Isuzu D-Max για πολύ λίγους κι εκλεκτούς (+video)

Το «Θηρίο» δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα αγροτικά αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, ενώ και στην Ευρώπη δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα, ευρισκόμενο στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης. Μία θέση που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, εάν τα εμπορικά αποτελέσματα του D-Max ήταν καλύτερα στην μεγαλύτερη αγορά της κατηγορίας: την βρετανική.

Δείτε ακόμα: «Πρώτοι αγρότες» οι Έλληνες!

Σε αυτό προσανατολίζεται η νέα, ειδική και ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής έκδοση ονόματι Utah Luxe. Όχι, δηλαδή, στην απευθείας αύξηση των πωλήσεων, αλλά στην ενδυνάμωση του προφίλ του μοντέλου και την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για το αγοραστικό κοινό. Το D-Max Utah Luxe, λοιπόν, ξεχωρίζει από τα μαζικά «αδέρφια» του χάρις στο πλαστικό προστατευτικό που καλύπτει τον εμπρός προφυλακτήρα και την μάσκα, θυμίζοντας…μάσκα. Οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών κάνουν επίσης το «κομμάτι» τους, ενώ περισσότερο επουσιώδες είναι το σύστημα Pro-Lift για την πόρτα της καρότσας, το οποίο ελαττώνει την απαιτούμενη δύναμη για το άνοιγμα και το κλείσιμο κατά 95% (μιλάμε, δηλαδή, πρακτικά για το αντίστοιχο του ηλεκτρικά ανοιγόμενου πορτμπαγκάζ στα επιβατικά αυτοκίνητα).

Διαβάστε επίσης: Tέλος στη συνεργασία μεταξύ Toyota και Isuzu

Στο εσωτερικό τα βλέμματα κεντρίζει η οθόνη αφής 9 ιντσών, που φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων, το οποίο με τη σειρά του ενσωματώνει λειτουργίες Android Auto και Apple CarPlay. Το Utah Luxe διατίθεται σε 3 χρώματα: το Titanium Silver που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το Splash White και το Cosmic Black Mica. Σύμφωνα με την Isuzu, όλες αυτές οι αλλαγές/αναβαθμίσεις τιμώνται μόλις 1.000 λίρες (ή 1.124 ευρώ) περισσότερα από την απλή διπλοκάμπινη έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store