Θα θέλατε έτσι το μελλοντικό Dacia Duster; (+video)

Έχουμε γράψει αρκετές φορές πως το μέλλον της αυτοκίνησης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είτε μιλάμε για την αυτόνομη τεχνολογία που μας πλησιάζει ολοένα και γρηγορότερα, είτε για τα φουτουριστικά σχήματα που θα έχουν τα νέα μοντέλα!

Όπως αυτό το Duster που δημιούργησε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Artyom Trofimenko, στο πλαίσιο της διατριβής του, το οποίο ομολογουμένως μας φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Δείτε ακόμη: Με το Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe στο Πόρτο Χέλι

Παρατηρώντας τα renderings του σχεδιαστή, ουδεμία σχέση έχουν με τα σχήματα που μας έχει συνηθίσει η μάρκα, πέρα από το γεγονός της boxy σχεδίασης και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος, που ενισχύει τα περιπετειώδη χαρακτηριστικά του. Έντονες ακμές σε όλο το μήκος του αμαξώματος, ενώ εξίσου αιχμηρό είναι και το πίσω μέρος του. Βέβαια στο εμπρόσθιο τμήμα δεν έχει ενσωματωθεί κάποια μάσκα, οπότε εικάζουμε πως ο φίλος Trofimenko μάλλον έχει οραματιστεί πως το φουτουριστικό Duster θα κινείται με ηλεκτρισμό.

Διαβάστε επίσης: Dacia Duster για περισσότερο off roading

Στο ίδιο μελλοντικό μήκος κύματος, είναι και η καμπίνα του μοντέλου, όπου εκεί υπάρχουν επιρροές από το επίσης πρωτότυπο μοντέλο της BMW, το Gina Concept. Εντός του εσωτερικού υπάρχει ένα ιδιαίτερο τιμόνι, ο σχεδιασμός είναι αρκετά minimal με μεγάλες επιφάνειες και μια μεσαίου μεγέθους οθόνη που υπάρχει αντί για τον συμβατικό πίνακα οργάνων. Εσάς πώς σας φαίνεται;

Get it on Google Play Download on the App Store