Το απόλυτο van της Nissan για ξυλουργούς (+video)

83

Με την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου NV300 Concept-van, η Nissan θέλει να τονίσει την ευελιξία των επαγγελματικών οχημάτων της, ως προς τις εξατομικευμένες μετασκευές,  όλων των τύπων.

Δείτε ακόμη: Πως η Nissan δοκιμάζει την αντοχή των χρωμάτων (+video)

Η πρεμιέρα του πρωτότυπου μοντέλου έλαβε χώρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με το χώρο φόρτωσης του οχήματος να είναι πλήρως εξοπλισμένος, ως κινητό ξυλουργείο. Διαθέτει πολυάριθμα πρακτικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά και δείχνει πώς η μεγάλη γκάμα των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (LCV) της Nissan, μπορεί να αποτελέσει τον τέλειο συνεργάτη για επαγγελματίες, οποιουδήποτε κλάδου των κατασκευών και του εμπορίου.

Το NV300 Concept-van έρχεται εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη λύση φορητής μπαταρίας, που ονομάζεται Nissan Energy ROAM. H συγκεκριμένη λύση, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, αδιάβροχο πακέτο παροχής ισχύος που προσφέρει άνεση και αθόρυβη ισχύ, χωρίς εκπομπές ρύπων, ενώ το όχημα βρίσκεται εν κινήσει. Με χωρητικότητα αποθήκευσης 700Wh και μέγιστη ισχύ εξόδου 1kW, αυτή η λύση φορητής μπαταρίας είναι ένας υπερσύγχρονος ενεργειακός κόμβος για επαγγελματίες που κινούνται συνεχώς.

Για έναν ξυλουργό που μετακινείται τακτικά λόγω της φύσης του επαγγέλματος, η λύση αυτή θα του επιτρέπει να τροφοδοτεί με ρεύμα τα εργαλεία του, με εξαιρετικά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Δείτε ακόμη: Nissan Qashqai: Πρώτο SUV στην Ελλάδα από το 2008!

Συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών δεύτερου κύκλου, που ανακτώνται από τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα Nissan LEAF που έχουν φτάσει στο τέλος της ζωής τους, το Nissan Energy ROAM είναι το τελευταίο παράδειγμα που αναδεικνύει τον ηγετικό ρόλο της Nissan στην αειφόρο ενεργειακή τεχνολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φορητή μπαταρία μπορεί να φορτιστεί και με ένα εξάρτημα ηλιακού φωτοβολταϊκού πάνελ, που τοποθετείται στην οροφή του NV300 Concept-van, καθιστώντας την συγκεκριμένη  λύση πραγματικά  πρωτοποριακή.

Δείτε το NV300 Concept-van και στο παρακάτω βίντεο: