Το NATS Urus 86 ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Η εταιρεία NATS (Nihon Automobile College) θα κατασκευάσει μια Lamborghini Urus, με αμάξωμα pick-up, η οποία θα έχει μηχανικά μέρη από το Toyota GT86.

Ναι, καλά διαβάσατε και μάλιστα αυτό το δημιούργημα θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο! Το γιατί θέλουν να το κατασκευάσουν δυστυχώς δεν το γνωρίζουμε, άλλωστε η φαντασία δεν έχει όρια!

Δείτε ακόμη: Δες τη Lamborghini Urus να κάνει το 0-100 σε 2,93 δλ! (+video)

Από το σκίτσο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το αυτοκίνητο, ως τις εμπρός κολώνες θα είναι όντως Lamborghini Urus μιας και υπάρχουν αυτούσια η μάσκα, τα φώτα, ο προφυλακτήρας, ενώ ακόμα και τα πλαϊνά φέρουν τα ίδια «νεύρα» με την Urus. Στο πίσω μέρος, για να φιλοξενηθεί η καρότσα, έχει κλέψει το χώρο επιβατών, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρξει διθέσια ή τετραθέσια διάταξη!

Διαβάστε επίσης: Κινέζικη Lamborghini Urus με 15.000€

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ο 2λιτρος boxer κινητήρας που κινεί και τα Toyota GT86 και Subaru BRZ, αλλά δυνατότερος μιας και έχει ενσωματωθεί το turbo kit της GReddy, με την ιπποδύναμη να σκαρφαλώνει στους 270 ίππους και η ροπή στα 305 Nm. Το ιδιαίτερο αυτό δημιούργημα θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 11 Ιανουαρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store