Το νέο «γλυκό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 4.800€

Το πολύ φθηνό και ιδιαίτερα επιτυχημένο σε πωλήσεις λιλιπούτειο ηλεκτρικό όχημα Hong Guang MINI EV της κινεζικής εταιρείας Wuling (κοινοπραξία με την GM), απέκτησε μια νέα και πολύ γλυκιά έκδοση, με την ονομασία «Macaron».

Η Wuling συνεργάστηκε με την Pantone Universe για να αναπτύξει τρεις μοντέρνες νέες αποχρώσεις για την άνοιξη: Avocado Green, Lemon Yellow και White Peach Pink. Παράλληλα, το Hong Guang MINI EV Macaron φέρει ενισχυμένα επίπεδα ασφαλείας, χάρη στην προσθήκη αερόσακου οδηγού, ABS με EBD και συστημάτων παρακολούθησης πίεσης ελαστικών και προειδοποίησης πεζών χαμηλών ταχυτήτων. Επιπλέον, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το Hong Guang MINI EV Macaron με το πολύ μικρό αμάξωμα των 2.917 χλστ. μήκους, 1.493 χλστ. πλάτους, 1.621 χλστ. ύψους και με το μεταξόνιο των 1.940 χλστ. παραμένει 2+2 θέσεων. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 27 ίππων και ροπή 85 Nm. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 100 χλμ./ώρα και η αυτονομία αγγίζει τα 170 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

Οι τιμές του Hong Guang MINI EV Macaron στην Κίνα, κυμαίνονται μεταξύ 37.600 έως 43.600 γουάν (σημερινή ισοτιμία 4.800 έως 5.600 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store