Βελτιωμένη χρυσαφί Lamborghini Aventador SV μας «θαμπώνει»

Η Lamborghini Aventador LP750-4 SV δεν είναι και από τα πιο διακριτικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα από τα πιο ακραία supercars της εποχής μας.

Δείτε ακόμα: Είναι αυτή η πιο «τούμπανο» BMW M4 που κυκλοφορεί;

Αεροδυναμικά βοηθήματα παντού, ένα τεράστιο spoiler να δεσπόζει πάνω από τις κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης, ζάντες 20 ιντσών μπροστά εμπρός και 21 πίσω. Κι όμως, μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στον Καναδά αποφάσισε πως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά, με αποτέλεσμα την χρυσαφί Lamborghini που κοσμεί τις φωτογραφίες. Η Empire Auto πήρε μία Aventador LP750-4 SV Roadster, της «φόρεσε» το αεροδυναμικό kit της Novitec και την «έντυσε» σε ένα φανταχτερό χρυσαφί ματ χρώμα. Φυσικά οι τροχοί δεν θα μπορούσαν να μείνουν εργοστασιακοί, με τις -ειδικά σχεδιασμένες για την Aventador– ζάντες της ADV.1 να παίρνουν θέση στις τέσσερις άκρες του αμαξώματος.

Προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης χρωματική αρμονία, οι τέσσερις DV5.3 Track Spec CS Series είναι βαμμένες στο ίδιο ακριβώς χρώμα, επίσης σε ματ φινίρισμα, με το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική Lamborghini Huracan 1.500 ίππων!

Στο εσωτερικό το χρυσαφί μοτίβο συνεχίζεται, με την διχρωμία στο τιμόνι και τις επενδύσεις των καθισμάτων να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Mηχανικά δεν υπάρχουν μετατροπές, οπότε ο ατμοσφαιρικός V12 των 6.5 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 750 «λυσσαλέους» ίππους στις 8.400 σ.α.λ., οι οποίοι «επιτίθενται» στο οδόστρωμα μέσω των τεσσάρων τροχών και αφού πρώτα περάσουν από ένα 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο. Tα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 2,8 δλ., τα πρώτα 200 χλμ./ώρα σε 8,5 δλ., τα 300 σε 24,4″ ενώ η επιτάχυνση δεν σταματάει πριν τα 350 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store