VW Scirocco 2018 για… οφθαλμόλουτρο

Το τελευταίας, τρίτης γενιάς VW Scirocco έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και λίγους μήνες και η VW δε φαίνεται να έχει στα πλάνα της αντικαταστάτη, αφού η εν λόγω μάρκα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη των νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων και SUV. Να υπενθυμίσουμε ότι το VW Scirocco παρουσιάστηκε το 2008 και βασιζόταν στην πλατφόρμα PQ35, η οποία ήταν η ίδια πλατφόρμα με αυτήν του Golf V, ενώ δέχτηκε ανανέωση το 2014.

Δείτε ακόμη: Οδηγός Mercedes A-Class δεν ξέρει ότι είναι προσθιοκίνητη (+video)

Πως όμως θα μπορούσε να μοιάζει ένα «φρεσκαρισμένο» Scirocco σύμφωνα με τα νέα σχεδιαστικά πρότυπα της μάρκας; Την απάντηση δίνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Luis Carlos Moreno G μέσω του VW Scirocco 2018. Στο εμπρός μέρος του «φανταστικού» νέου Scirocco έχει ενσωματωθεί η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα του Arteon, τα οποία φαίνεται ότι του ταιριάζουν αρκετά.

Παράλληλα, ο προφυλακτήρας είναι πιο ανάγλυφος, οι καθρέπτες έχουν μικρύνει και τα πίσω φτερά έχουν φουσκώσει. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πίσω άκρο του Scirocco 2018 με τα λεπτά τριγωνικά φωτιστικά σώματα, το παρμπρίζ με την έντονη κλίση και τη μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Επίσης, διακρίνονται η γυάλινη πανοραμική οροφή και τα τύπου μπάκετ καθίσματα.

Ξεχωριστό σίγουρα σχεδιαστικά, αλλά θα παραμείνει ένα όνειρο για όσους θα ήθελαν ένα ολοκαίνουργιο Scirocco.

Δείτε ακόμη: Αυξήσεις (και όχι μόνο) στους εργαζομένους του δίνει ο όμιλος VW

Get it on Google Play Download on the App Store