120 καινούργια περιπολικά Nissan Qashqai

Λίγο καιρό μετά τα 59 νέα οχήματα που παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία τον περασμένο Νοέμβριο, ενισχύει και εκσυγχρονίζει τον στόλο της με νέα οχήματα.

Δείτε ακόμη: Τα νέα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας

Στην άμεση ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 120 περιπολικά οχήματα του best seller SUV Nissan Qashqai προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών Nissan Qashqai, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από Εθνικούς Πόρους.

Δείτε ακόμη: Αστυνομικός με ραντάρ κρυβόταν σε θάμνους!

Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι 4×4 και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel. Το νέο αυτό μηχανικό σύνολο αποδίδει 150 ίππους και 340 Nm ροπής, προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ. και τελική ταχύτητα 192 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 είναι 5,9 λτ./100 χλμ. και 155 γρ./χλμ. (WLTP).

Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.5D 116 PS

Get it on Google Play Download on the App Store