14 μήνες φυλακή γιατί έκανε σούζες!

Το έχουμε πει αρκετές φορές: οι δρόμοι δεν είναι πίστα όπου κάθε οδηγός μπορεί να επιδεικνύει τις οδηγικές του ικανότητες. Όπως στην περίπτωση ενός μοτοσικλετιστή όπου ο νόμος δεν έδειξε καμία επιείκεια και τιμωρήθηκε με 14 μήνες φυλακή γιατί έκανε… σούζες!

Δείτε ακόμα: 50άρι «παπάκι» 40 ετών έγινε σαν καινούργιο! (+video)

Κι όχι μόνο «έφαγε» αυτή τη βαριά ποινή, αλλά και πρόστιμο 1.100 ευρώ το οποίο λόγω αδυναμίας πληρωμής του, προστίθενται επιπλέον 2 μήνες φυλάκισης!

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στη Μαλαισία, όπου ο 21 ετών Adzrul Adzman κηρύχθηκε ένοχος από το δικαστήριο για επικίνδυνη οδήγηση κι επίδειξη ικανοτήτων. Ο άτυχος (αλλά τα ήθελε και τα έπαθε) Adzrul έκανε το κέφι του με το μηχανάκι του ένα Αυγουστιάτικο βράδυ, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αλλά δυστυχώς για αυτόν, τα όργανα της Τροχαίας τον συνέλαβαν την ώρα της… σούζας!

Δείτε ακόμη: Με ποιες παραβάσεις χάνεις δίπλωμα & άδεια

Ο οδηγός δήλωσε ένοχος για την παράβαση, αλλά επικαλέστηκε ότι δοκίμαζε τη μοτοσικλέτα μετά την επισκευή της. Βέβαια ότι το συμβάν καταγράφηκε μετά τα μεσάνυχτα δεν τον βοήθησε και πολύ στο δικαστήριο, όπου ο πρόεδρος της έδρας ήταν αμείλικτος. Όμως, μην νομίζετε ότι ο Adzrul ήταν κανένα ήσυχο παιδί! Βλέπετε τον περασμένο Ιούνιο είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες και του είχε επιβληθεί πρόστιμο 400 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store