15.900 ευρώ για Mazda MX-5 του 1993 θα τα δίνατε;

Σίγουρα τα Mazda MX-5 είναι αυτοκίνητα – σχολεία για τους λάτρεις της πίσω κίνησης και δύσκολα στις μέρες θα βρεις ένα μοντέλο που θα είναι κοντά στα εργοστασιακά πρότυπα. Κι αυτό γιατί όλοι οι κάτοχοι ενός «Μου-Χου» το έχουν σκαλίσει για να γίνει λίγο πιο γρήγορο και λίγο πιο… στημένο!

Αν όμως σας λέγαμε ότι υπάρχει ΜΧ-5 του 1993 με μόλις 15.000 χλμ. στο οδόμετρο και κοστίζει 15.900 ευρώ θα το πιστεύατε; Ok, μπορεί να είναι η Limited Edition, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι όχι και ειδικά οι φίλοι του μοντέλου που έχουν φάει τα μάτια τους στις αγγελίες για να βρουν ένα καλό MX-5.

Δείτε ακόμη: Έρχεται η επετειακή έκδοση του Mazda MX-5!

Όμως υπάρχει μια αγγελία στο διαδίκτυο, που αναγράφει ότι όντως το roadster της Mazda είναι διαθέσιμο στην τιμή που σας αναφέραμε με αυτά τα λίγα χλμ. στο κοντέρ, αλλά δυστυχώς βρίσκεται στο Μίσιγκαν της Αμερικής. Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, τόσο εξωτερικά, όσο και μηχανικά, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση είναι και η καμπίνα του, στην οποία κυριαρχεί το κόκκινο δέρμα. Να μην είχε αυτή την απομίμηση ξύλου στην κεντρική κονσόλα μόνο!

Διαβάστε επίσης: Νέο Mazda MX-5 turbo με 248 ίππους (+video)

Για να ενισχυθεί η εμφάνιση του ΜΧ-5 Limited Edition η Mazda έχει τοποθετήσει ζάντες της BBS διάστασης 14 ιντσών, ενώ υπάρχουν και διακριτικά spoiler στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Κερασάκι στην τούρτα το hardtop, αλλά και το μπλοκέ διαφορικό για ατελείωτα drift, κι ας «φοράει» τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1.6 λίτρων. Για την ιστορία ο Ιάπωνας κατασκευαστής έχει δημιουργήσει μόλις 1.505 κομμάτια της συγκεκριμένης έκδοσης! Συλλεκτικό και καλοδιατηρημένο! Μήπως αξίζει η υπέρβαση;

Get it on Google Play Download on the App Store