16χρονος νάρκωσε τον φίλο του για να του πάρει το αμάξι!

H ζωή στην εφηβεία είναι δύσκολη, ειδικά όταν είσαι αγόρι. Ένα από τα «βάσανα» που αντιμετωπίζεις είναι η ανύπαρκτη αυτονομία όσον αφορά το θέμα του αυτοκινήτου, που σε περιορίζει σε ένα διαρκές «ζήτα» είτε για βοήθεια στην αγορά, είτε για να δανειστείς ένα αμάξι για τις βόλτες σου. Ένας 16χρονος από το Χαϊδάρι, ωστόσο, βρήκε τη λύση. Αν και παράνομη.

Δείτε ακόμα: Έδωσε εξετάσεις με supercar 1.500 ίππων (+video)

Ο ανήλικος ζήτησε το αυτοκίνητο από έναν 19χρονο φίλο του, για να εισπράξει την φυσιολογική άρνηση του δεύτερου καθώς ο πιτσιρικάς, λόγω ηλικίας, δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης. Ο 19χρονος τελικά αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε το αυτοκίνητό του έλειπε! Όταν ο παθών ξύπνησε από το λήθαργο, άρχισε να αναζητά τόσο τον φίλο του, όσο και το αυτοκίνητό του. Αφού συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, κατέφυγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το γεγονός, όπου ισχυρίστηκε πως ο δράστης τον νάρκωσε.

Πράγματι, εξετάζεται σοβαρά από την Αστυνομία το ενδεχόμενο ο 16χρονος να χορήγησε κρυφά ναρκωτικές ουσίες στον 19χρονο φίλο του, καθότι πρόκειται για σεσημασμένο «τσιλιαδόρο» και συμμετέχοντα σε έκνομες ενέργειες, για τον οποίο υπάρχει φάκελος ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα (είχε αφεθεί ελεύθερος, με τον όρο να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο Τμήμα). Όπως ήταν αναμενόμενο ο ανήλικος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πήρε το αυτοκίνητο με την συγκατάθεση του φίλου του. Εκτός του ότι δεν έπεισε κανέναν, δεν αναιρεί το γεγονός πως οδήγησε παράνομα χωρίς δίπλωμα.

Διαβάστε επίσης: Τιμωρήθηκε άσχημα για παράνομο παρκάρισμα

Τελικά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων , με την κατηγορία της κλοπής αυτοκινήτου και της έλλειψης άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store