25.000.000 Honda made in USA!

Την κατασκευή του 25.000.000ο αυτοκινήτου της σε αμερικανικό έδαφος γιόρτασε η Honda. Το αυτοκίνητο ορόσημο που κατασκεύασε η Honda στο Marysville στο Ohio ήταν ένα Honda Accord.

Δείτε ακόμη: Mercedes AMG E63 S με 789 ίππους από την Brabus

Η Honda παράγει αυτοκίνητα στις Η.Π.Α. από το 1982, ενώ ήταν η πρώτη ιαπωνική εταιρία που επέλεξε να ξεκινήσει την κατασκευή αυτοκινήτων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Honda έπειτα από 35 χρόνια παρουσίας στις Η.Π.Α. παράγει αυτοκίνητα σε Ohio, Alabama και Indiana, ενώ κατασκευάζει και κινητήρες σε Ohio, Alabama και Georgia.

«Για 35 χρόνια η Honda συνδέεται με την Αμερική και επικεντρωνόμαστε στην κατασκευή υψηλής ποιότητας οχημάτων για τους πελάτες μας. Αυτό το επίτευγμα αντιπροσωπεύει 25 εκατομμύρια πελάτες, οι οποίοι έδειξαν πίστη στη Honda και εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε αυτή τη σχέση μαζί τους, εστιάζοντας να πετύχουμε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και καινοτομίας στα επόμενα 25 εκατομμύρια αυτοκίνητα», επισήμανε ο Tom Shoupe, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Honda Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Οι 5 ελαφρύτερες Porsche όλων των εποχών (+video)

Για να γιορτάσει αυτή την επίδοση η Honda επέλεξε την ίδρυση ενός ταμείου υποτροφιών για μαθητές, επενδύοντας έτσι στους μελλοντικούς μηχανικούς και κατασκευαστές αυτοκινήτων.

 

Get it on Google Play Download on the App Store