300 αυτοκίνητα κάηκαν σε parking αεροδρομίου

Άσχημη κατάληξη είχε μια φωτιά που ξέσπασε σε parking αεροδρομίου της Νορβηγίας, αφού 300 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς!

Δείτε ακόμα: Βυτιοφόρο λυμάτων σβήνει φωτιά σε BMW X6 (+video)

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν, ότι το τοπικό αστυνομικό τμήμα έλαβε την ενημέρωση ότι στο ισόγειο των εγκαταστάσεων πάρκινγκ του αεροδρομίου, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Για την ορθότητα του ρεπορτάζ να σημειώσουμε ότι οι έρευνες έδειξαν εν τέλει, ότι το αυτοκίνητο ήταν diesel! Οπότε οι haters των ηλεκτρικών μην χαίρεστε! Δεν έφταιξε η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε και η καταστροφή έλαβε τεράστιες διαστάσεις. Μάλιστα σύμφωνα με τον υπεύθυνο λειτουργίας του πάρκινγκ, προς το παρόν δεν μπορεί να υπολογιστεί ο ακριβής αριθμός των αυτοκινήτων που καταστράφηκαν. Ο ίδιος αναφέρει πως την ημέρα και την ώρα της φωτιάς ήταν σχεδόν γεμάτο, με την συνολική του χωρητικότητα να αγγίζει τα 3.000 αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Τρελός βάζει φωτιά σε 13 αυτοκίνητα εν κινήσει! (+video)

Ενδεικτικό της έντασης της φωτιάς και των θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν, είναι πως ορισμένα τμήματα του κτιρίου κατέρρευσαν λόγω της φωτιάς. Ο ακριβής αριθμός των κατεστραμμένων αυτοκινήτων δεν έχει εξακριβωθεί. Οι έρευνες της πυροσβεστικής για τα αίτια της φωτιάς συνεχίζονται ακόμα και προς το παρόν δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν ούτε τα αυτοκίνητα που διασώθηκαν! Σίγουρα θα απαιτηθεί χρόνος και οι αρχές συστήνουν στους οδηγούς να κάνουν υπομονή!

https://www.youtube.com/watch?v=jGA-oMGEwOo&feature=emb_title

Get it on Google Play Download on the App Store