35 νέα περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία

Συνεχίζεται η ανανέωση του στόλου των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα φτάσουν συνολικά τα 560. Πριν από λίγο καιρό παρελήφθησαν 59 νέα οχήματα των εταιρειών Hyundai, Peugeot και Citroen, ενώ η δεύτερη παραλαβή περιλάμβανε 120 περιπολικά Nissan Qashqai 1.7 diesel 150 PS 4×4.

Δείτε ακόμα: Τι είναι η κρύα εκκίνηση του κινητήρα;

Πριν από λίγες ώρες, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε άλλα 35 νέα οχήματα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού, τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατανέμονται σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και συγκεκριμένα από 7 στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Δείτε ακόμα: Γιατί κάποια φορτηγά έχουν τους τροχούς στον αέρα;

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών της Πελοποννήσου και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι τα οχήματα αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια – Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το πρόστιμο για τη σφήνα στο φανάρι;

Get it on Google Play Download on the App Store