Παιδί έγδαρε 10 Audi και οι γονείς χρεώθηκαν 9.000€!

Ξινή βγήκε η επίσκεψη ενός ζευγαριού σε αντιπροσωπεία της Audi στην Κίνα, όπου η άτακτη τριών ετών κόρη τους έγδαρε 10 ολοκαίνουργια μοντέλα.

Οι γονείς δεν επέβλεψαν για μερικά λεπτά την ανήσυχη κόρη τους κι εκείνη αποφάσισε να δείξει την τέχνη της στη… ζωγραφική πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν στην έκθεση, γδέρνοντας τα!

Δείτε ακόμα:«Καπέλο» 45 χιλ. στην νέα Supra από ντίλερ γιατί μπορούσε!

Φυσικά στην αρχή οι γονείς αρνήθηκαν ότι το παιδί τους έκανε όλες αυτές τις ζημιές, κάτι απόλυτα λογικό μιας και τα Audi μοντέλα ανήκουν στην πολυτελή κατηγορία και οι ζημιές στοιχίζουν. Η υπόθεση λοιπόν οδηγήθηκε στα δικαστήρια, μιας και η εταιρεία θέλησε να αποζημιωθεί για τις γρατσουνιές. Όπως κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού, εκείνη την ημέρα, συνόδευσαν έναν φίλο τους στην αντιπροσωπεία μαζί με τη μικρή, για να τον βοηθήσουν να διαλέξει το επόμενο αυτοκίνητό του. Όσο εκείνοι έκαναν την βόλτα τους και ενημερώνονταν από τον πωλητή, το παιδί θέλησε να… βελτιώσει την εμφάνιση ορισμένων μοντέλων, όπως εκείνο νόμιζε καλύτερα! Το αποτέλεσμα της τέχνης του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Audi κοστίζει 25.619 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: O Ζιντάν «μαγεύει» με Audi RS 3 Sportback

Βέβαια το δικαστήριο έδειξε επιείκεια και διέταξε οι γονείς να πληρώσουν λιγότερο από τα μισά και πιο συγκεκριμένα 9.023 ευρώ. Το νούμερο πάλι φάνηκε υπέρογκο για τους γονείς, οι οποίοι τόνιζαν διαρκώς την ηλικία του παιδιού αλλά το δικαστήριο δεν συγκινήθηκε περαιτέρω. Σίγουρα αυτή είναι η πλέον ακριβή βόλτα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτου!

Get it on Google Play Download on the App Store