Πεντάχρονος πήγε να αγοράσει Lamborghini!

Ένας πεντάχρονος δαιμόνιος και φανατικός των αυτοκινήτων έκλεψε το αυτοκίνητο της μητέρας του, όχι γιατί ήθελε να πάει απλά μια βόλτα για να οδηγήσει, αλλά γιατί ήθελε να αγοράσει μια ωραιότατη Lamborghini Urus.

Δείτε ακόμα: Καταιγισμός από Lamborghini Urus 960 HP (+video)

Μάλιστα, ο καυγάς με τη μητέρα του -έπειτα από την άρνησή της για την αγορά του πολυτελούς SUV, «ανάγκασε» τον μικρό να κλέψει το αυτοκίνητό της. Ο πιτσιρικάς δεν άκουσε τη μητέρα του και τελικά αποφάσισε να πάει μόνος του και με τρία δολάρια στην τσέπη για να πάρει το μοντέλο των ονείρων του. Ωστόσο, η απειρία του στο τιμόνι, είχε ως αποτέλεσμα ο 5χρονος να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με το SUV που οδηγούσε. Ένα περιπολικό που βρισκόταν πιο πίσω είδε ότι κάτι πήγαινε στραβά και έτσι τον σταμάτησε η αστυνομία της Καλιφόρνια. Βέβαια ο αστυνομικός που έκανε τον έλεγχο έμεινε έκπληκτος, όταν πίσω από το τιμόνι αντίκρισε στη θέση του οδηγού τον μικρό και όχι κάποιο ενήλικο.

Διαβάστε επίσης: Extreme μεταμόρφωση σε Lamborghini Urus

Τον πεντάχρονο υποτίθεται ότι επέβλεπε ο μεγαλύτερος αδερφός του, αφού οι γονείς του δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Η αμέλεια αυτή όμως, αναμένεται να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. Ευτυχώς τουλάχιστον το συμβάν είχε καλή κατάληξη και δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα.

Get it on Google Play Download on the App Store