Αδιανόητο ατύχημα από αδέσποτο τροχό! (+video)

Άμα το ‘χει η μοίρα σου, ούτε ξέρεις από πού θα το βρεις. Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτεται ο οδηγός ενός Kia Soul στην Αμερική, που κυριολεκτικά βρέθηκε να πετάει όταν χτύπησε ανεξέλεγκτο τροχό που είχε φύγει από άλλο όχημα!

Οι πρωτοφανείς και βγαλμένες από ταινία σκηνές καταγράφηκαν από dash cam επερχόμενου Tesla, που τα είδε όλα «πρώτο τραπέζι πίστα». Τα πάντα έβαιναν πέρα για πέρα φυσιολογικά, με το Soul να κινείται στη λωρίδα του, το Tesla να το ακολουθεί και ένα λευκό pick up να βρίσκεται στα δεξιά, δίχως να εμποδίζει ή να δημιουργεί προβλήματα. Όλα έδειχναν συνηθισμένα, μια κλασική ροή κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, απροβλημάτιστη ρουτίνα. Μέχρι που ο εμπρός αριστερά τροχός του θηριώδους αγροτικού αποφάσισε να αποχωριστεί το αυτοκίνητο και να βρεθεί στο διάβα του δύστυχου Kia.

Δίχως προφανή λόγο και αφορμή, η ρόδα έφυγε από τη θέση της και κατέληξε ακριβώς μπροστά στο Soul. Ο οδηγός του, μέσα σε όλη την ατυχία, είχε την έξτρα γκαντεμιά του να γίνουν όλα ακριβώς την ώρα που πέρναγε δίπλα από το pick up. Ο τροχός πήγε «συστημένος» στο κορεατικό crossover και με απόλυτη ακρίβεια εκεί που έπρεπε να το χτυπήσει, για να δημιουργήσει μοχλό και να το στείλει στον αέρα. Το Soul απογειώθηκε κοντά στα 4 μέτρα από την άσφαλτο, «έσκασε» κάτω και κατάφερε να σταματήσει μόνο αφού έφερε αρκετές τούμπες. Για καλή του τύχη τελικά, ο οδηγός του γλίτωσε με ελαφριά τραύματα. Το Tesla, που είχε ενεργοποιημένο το Autopilot μάλιστα, κατόρθωσε να αποφύγει τα χοντρά συντρίμμια και να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο με ασφάλεια.

Get it on Google Play Download on the App Store