Αφαίρεση διπλώματος στον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μιλούσε στο κινητό και η τσιμπίδα του νόμου στη Βρετανία δεν κάνει διακρίσεις! Αφαίρεση διπλώματος και υψηλό πρόστιμο στον κ. Μπέκαμ!

Η αφαίρεση θα είναι 6μηνη για την συγκεκριμένη παράβαση, με τον 44χρονο διεθνή άσο της μπάλας να έχει παραδεχτεί το αδίκημά του το Νοέμβριο, παράβαση που κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας στο δικαστήριο αυτόν το Μάρτιο!

Δείτε ακόμη: Πρόστιμο άνω των 20.000 σε ιδιοκτήτη Mercedes για βουλγάρικες πινακίδες

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέκαμ απασχολεί τα δικαστήρια της Βρετανίας, μιας και τον Ιανουάριο είχε διωχθεί δικαστικά για άλλη παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για υπερβολική ταχύτητα. Με όριο ταχύτητας τα 90 χλμ./ώρα ο Μπέκαμ οδηγούσε με πάνω από 90 χλμ./ώρα. Και για τη συγκεκριμένη παράβαση είχε παραδεχτεί το λάθος του, αλλά την γλίτωσε λόγω γραφειοκρατικού λάθους, αφού το έγγραφο της κλήσης για υπερβολική ταχύτητα είχε φθάσει καθυστερημένα κατά μία ημέρα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο δικηγόρος του. Μάλιστα ήταν ο ίδιος δικηγόρος που το 1999, έπεισε τις αρχές να μην αφαιρέσουν το δίπλωμα του Μπέκαμ, μιας και προσπαθούσε να ξεφύγει από έναν παπαράτσι.

Get it on Google Play Download on the App Store