Άγιο είχε ο οδηγός αυτού του Subaru WRX

Απίστευτα τυχερός μέσα στην ατυχία του και στη… ζαλάδα του από το μεθύσι ήταν ο οδηγός του εικονιζόμενου διαλυμένου Subaru WRX, αφού επιβίωσε από το ατύχημα με μερικά σπασμένα πλευρά και μώλωπες στο ισχίο.

Δείτε ακόμη: Γιατί χιλιάδες VW πάνε για ανακύκλωση (+video)

Ο χρήστης του Facebook Allan Keith έκανε post τις φωτογραφίες από το τρομακτικό αυτό συμβάν, το οποίο εκτυλίχθηκε μπροστά από το σπίτι του, σε μια κατοικημένη περιοχή με ανώτατο όριο ταχύτητας 30 μ.α.ω. (48 χλμ./ώρα). Προφανώς ο οδηγός του WRX έτρεχε με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού σύρθηκε στα πεζοδρόμια κατέληξε σε μια κολόνα του ρεύματος. Από τη σφοδρή σύγκρουση πετάχτηκε από το αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα ατόφιος ο κινητήρας μαζί με το κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα της εξάτμισης, ενώ σκόρπισαν δεξιά και αριστερά διάφορα κομμάτια του αυτοκινήτου.

Έξω από το αυτοκίνητο πετάχτηκε και ο οδηγός του, αφού λόγω του ότι ήταν τύφλα στο μεθύσι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Πάντως τη γλίτωσε πολύ φτηνά και σίγουρα θα κάνει πολύ καιρό να οδηγήσει ξανά αυτοκίνητο, αφού θα περάσουν πολλές μέρες για να πάρει πίσω το δίπλωμά του.

Δείτε ακόμη: Ποιο αυτοκίνητο με τιμή 185.200 ευρώ δεν πληρώνει τέλη;

Get it on Google Play Download on the App Store