Πως είναι ο κινητήρας μιας Skoda Octavia με 700.000 χλμ.

Το να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι πραγματικά ένας… πονοκέφαλος. Πρέπει να καταλήξεις ποια αυτοκίνητα είναι αυτά που σε ικανοποιούν και στη συνέχεια να αρχίσεις να κάνεις τηλέφωνα και να γυρίσεις τις αντιπροσωπείες και τους ιδιώτες για να τα δεις και να ξεχωρίσεις τα καλά ανάμεσα στο χάος.

Δείτε ακόμη: Βαρέθηκε να καίει βενζίνη και του έβαλε πετάλια… (+video)

Μπορείς όμως να κάνεις και κάτι λιγότερο αγχωτικό. Να δώσεις ελάχιστα χρήματα και να πάρεις ένα αυτοκίνητο με πάρα πολλά χιλιόμετρα, εις γνώση σου και στη συνέχεια απλώς να αρχίσεις να το μαζεύεις. Αυτό έκανε και ο πρωταγωνιστής μας από το car throttle, ο οποίος ανέβασε το video στο youtube από την Skoda Octavia που αγόρασε και έχει 700.000 χλμ. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στις λεπτομέρειες, όπως το να μας πει πως δεν μπορεί να καταλάβει από πού έρχεται μια δυσάρεστη μυρωδιά (για αυτό έχει κρεμάσει και τα αρώματα στο κεφάλι του) αλλά πήγε πιο βαθιά καθώς άνοιξε το μοτέρ για να δει σε τι κατάσταση είναι.

Διαβάστε επίσης: Να γιατί βρίσκουμε φαγωμένα καλώδια στα αυτοκίνητα

Και όπως θα δείτε και στο video τα ευρήματα προκαλούν ευχάριστη έκπληξη καθώς παρά τα 700.000 χλμ. το μοτέρ της Skoda Octavia είναι σε άψογη κατάσταση και δεν έχει ίχνος φθοράς. Για την ιστορία να πούμε πως πρόκειται για τον 1.9 λτ. TDI ο οποίος είναι πλέον 20ετίας. Δείτε πιο κάτω στο video πως είναι πλέον το συγκεκριμένο μοτέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store