Αγόρασε supercar 800.000 ευρώ και το τράκαρε σε λίγες ώρες

Η απόσταση από τον επίγειο παράδεισο στην επίγεια κόλαση μερικές είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζουμε. Και σίγουρα αυτό το βίωσε για τα καλά στο πετσί του ο Γερμανός ιδιοκτήτης μίας McLaren Senna.

Διαβάστε επίσης: Δες το εκπληκτικό drift video μέχρι τέλους… αν αντέξεις

Και αυτό γιατί λίγες ώρες μετά την παράδοση του supercar των 800.000 ευρώ… κατάφερε να το τρακάρει ρίχνοντάς το πάνω σε τοίχο. Και κάπως έτσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και αμέσως μετά έζησε τον εφιάλτη.

Το ατύχημα έγινε στο Σάββατο στο Μόναχο και συγκεκριμένα στο προάστιο Grunwald και αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το βρετανικό supercar ακινητοποιημένο, μάλλον ο οδηγός του έχασε το πίσω μέρος και κατέληξε επάνω στον φράχτη. Ο οδηγός είναι 43χρονος επιχειρηματίας, του οποίο το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ το αυτοκίνητο είχε διανύσει την στιγμή του ατυχήματος, λιγότερα από 100 χιλιόμετρα.

Δείτε ακόμη: Έκανε… μαγκιές και διέλυσε το καινούργιο Honda Civic του (+video)

Θυμίζουμε πως συνολικά η McLaren έχει κατασκευάσει μόλις 500 Senna, οι οποίες εφοδιάζονται με έναν 4.0 λτ. κινητήρα V8 ο οποίος διαθέτει δύο τούρμπο και προέρχεται από τη McLaren 720S. Για την περίσταση όμως αποδίδει 800 ίππους (80 παραπάνω όπως είναι προφανές και από την ονομασία της 720S), και 800 Nm ροπής (διαβάστε εδώ περισσότερα για το βρετανικό supercar).

Get it on Google Play Download on the App Store