Αγοράζεις την έπαυλη και μαζί μια Ferrari & Powerboat

Μερικές προσφορές είναι πραγματικά εξαιρετικά δελεαστικές. Άλλες αφορούν τους… κοινούς θνητούς κι άλλες μια μερίδα ανθρώπων που «φυσάνε» το χρήμα.

Μια τέτοια περίπτωση προσφοράς για έχοντες, είναι η αγορά της εικονιζόμενης έπαυλης. Το οίκημα βρίσκεται στην παραλία Del Ray στην Florida των Η.Π.Α. και πωλείται για 13 εκατομμύρια δολάρια (11,8 εκατ. ευρώ). Πακέτο ο τυχερός αγοραστής θα πάρει μια Ferrari 488 Spider, αλλά κι ένα powerboat σχεδόν 3.000 ίππων.

Δείτε ακόμα: Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για τη Ferrari

Σύμφωνα με τον μεσίτη Douglas Elliman, της εταιρείας Senada, η νέα τάξη πραγμάτων στα κτηματομεσιτικά δεν είναι να πουλάς μόνο το οίκημα. “Πακέτο” πλέον πάνε και διάφορα άλλα αγαθά μαζί του. Σαφώς και όλα είναι μέσα στην τιμή, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται ο πλούσιος πελάτης να είναι στην «γύρα» για να βρει το αυτοκίνητο και το σκάφος της αρεσκείας του. Αφού σας δώσαμε να καταλάβετε πως κινείται η αγορά, ας πούμε και δυο λόγια για την πολυτελή έπαυλη, με την ονομασία Casa del Encanto. Είναι διώροφη, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, με την συνολική έκταση να αγγίζει τα 1.187 τετραγωνικά μέτρα. Σαφέστατα και προσφέρει ότι θα περιμένατε από μια τέτοια έπαυλη, όπως τεράστια πισίνα, τζακούζι, πλήρως εξοπλισμένο κελάρι και μπαρ, καθώς και άλλες ευκολίες κι ανέσεις.

Διαβάστε επίσης: Το γκαράζ και το σπίτι των ονείρων σου! (+video)

Για εμάς όμως ενδιαφέρον έχει η Ferrari 488 Spider, βαμμένη σε ένα έντονο κίτρινο χρώμα, η τιμή της οποίας αγγίζει τα 320.000 ευρώ. Κερασάκι στην τούρτα, το powerboat των 3.000 ίππων της Midnight Express το οποίο στοιχίζει σχεδόν 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Αν τώρα δεν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω για την Ferrari και το σκάφος, η έπαυλη θα σας κοστίσει 6,8 εκατ. ευρώ. Αλλά σύμφωνα με τον υπεύθυνο μεσίτη η Ferrari και το σκάφος θα αποτελέσουν μεγάλο δέλεαρ για τον υποψήφιο αγοραστή.

Get it on Google Play Download on the App Store