Ακούστε την νέα Toyota Supra να «λυσσάει» (+video)

Ο Γολγοθάς που ακούει στο όνομα «παρουσίαση της νέας Toyota Supra» φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. 14 Γενάρη είναι η καταληκτική ημερομηνία των teasers/κατασκοπευτικών φωτογραφιών/ψηφιακών απεικονίσεων/καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων κλπ. Όμως μέχρι τότε, ας δούμε κάτι σχετικό. Ή καλύτερα, ας ακούσουμε.

Δείτε ακόμα: Η εξέλιξη της Toyota Supra από το 1978 έως σήμερα (+video)

Έπειτα από την διαρροή μιας φωτογραφίας που δείχνει το εμπρός μέρος από την τελική μορφή της, η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο της επερχόμενης 5ης γενιάς Supra. Σε αυτό ακούμε τον υπερτροφοδοτούμενο εν σειρά 6κύλινδρο κινητήρα να εξαντλεί το φάσμα του στροφομέτρου, μετά των αναλόγων σκασιμάτων από την εξάτμιση. Φυσικά τα ελαστικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το ηχόχρωμα, ενώ διακρίνουμε το χαρακτηριστικό άκουσμα στις αλλαγές ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου. Το χειροκίνητο κιβώτιο δεν έχει αποκλειστεί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα εξοπλίζει την βασική έκδοση με τον 2λιτρο 4κύλινδρο των 262 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Νέα BMW Z4 M40i με εντυπωσιακές επιδόσεις

Κατά τα λοιπά περιμένουμε με ανυπομονησία τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες της νέας γενιάς του διαδόχου της εμβληματικής Supra MKIV.

 

Get it on Google Play Download on the App Store