Αλλαγή προφοράς για τη Hyundai (+video)

Η Hyundai έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μεταμορφώθηκε μέσω της καινοτομίας, του σχεδιασμού και της ηγετικής θέσης στην ηλεκτροκίνηση. Αυτή η εξέλιξη βλέπει περισσότερους καταναλωτές να επενδύουν στη βραβευμένη σειρά προϊόντων της.

Για να επιταχύνει περαιτέρω αυτή τη μετατόπιση της αντίληψης, η Hyundai ξεκινά μια νέα διαφημιστική καμπάνια που βλέπει την επιχείρηση να αλλάζει από την αγγλική προφορά του «Hy-un-dai» στην παγκόσμια προφορά: «Hyun-day». Αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Hyundai στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια νέα καμπάνια, δείχνει πιθανούς αγοραστές του Ioniq 5 που αναζητούν να βρουν τον πλησιέστερο εκθεσιακό χώρο Hyundai χρησιμοποιώντας φωνητική αναζήτηση στα τηλέφωνά τους. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας την προηγούμενη προφορά, κατευθύνονται σε τελείως διαφορετικές τοποθεσίες.

O Άσλεϊ Άντριου, Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor UK δήλωσε: «Η Hyundai είναι μια νέα, καινοτόμος και προοδευτική μάρκα που έχει μεταμορφωθεί με μεγάλη ταχύτητα. Είμαστε περήφανα Κορεάτες με πραγματικό χαρακτήρα και σκοπό. Το 2023 είναι η τέλεια στιγμή για να το αντικατοπτρίσουμε σωστά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ένα πλήθος συναρπαστικών νέων προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν, συμπεριλαμβανομένου του απίστευτου νέου Ioniq 6. Με αυτήν την καμπάνια, θέλουμε να δώσουμε λίγο χιούμορ και προσωπικότητα στην επωνυμία μας, που ελπίζουμε ότι θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα για τη Hyundai».

Get it on Google Play Download on the App Store