Ανακοινώθηκε η τιμή του VW T-Roc R στη Γερμανία

Η Volkswagen ξεκίνησε το λανσάρισμα του πρώτου SUV μοντέλου της με το πολυπόθητο γράμμα «R», του T-Roc R, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη του VW T-Roc Cabriolet

Την κίνηση του μικρού σπορ SUV αναλαμβάνει ο 2.0 λτ. TSI των 300 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιδόσεις που θα ζήλευαν αμιγώς σπορ αυτοκίνητα. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 ταχυτήτων και την τετρακίνηση 4MOTION, Τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 4,8 δλ. και η τελική ταχύτητα σταματά ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Τη διακριτική δυναμική του εικόνα ενισχύουν εξωτερικά οι σπορ σχεδιασμού προφυλακτήρες, η μάσκα με την επένδυση ανοδειωμένου αλουμινίου, ο διαχύτης πίσω, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης και οι 18 ιντσών ζάντες. Προαιρετικά, στην τιμή (Γερμανίας) των 3.800 ευρώ διατίθενται σπορ σύστημα εξάτμισης R Performance με τις απολήξεις από τιτάνιο, καθώς και οι σκουρόχρωμες ζάντες των 19 ιντσών με επιπλέον χρέωση 820 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Κουπέ εκδοχή για το μελλοντικό VW Tiguan

Το VW T-Roc R είναι διαθέσιμο στη Γερμανία στην τιμή των 43.995 ευρώ με υπερπλήρη εξοπλισμό. Ενδεικτικά, το αμέσως πιο ακριβό T-Roc 2.0 TSI 190 PS 4MOTION DSG7 πωλείται στη Γερμανία 32.275 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα είναι λίγο πιο ακριβό, στις 33.450 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store