Ανατράπηκε VW Golf με 11 επιβάτες!

Η υπερφόρτωση ενός αυτοκινήτου αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες ατυχήματος, αφού οι αναρτήσεις τερματίζουν και δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά, ενώ και τα φρένα δύσκολα μπορούν να επιβραδύνουν το όχημα. Φανταστείτε λοιπόν πόσο επικίνδυνο είναι ένα όχημα που είναι φτιαγμένο για να μετακινεί έως 5 επιβάτες, να έχει 11 άτομα!

Δείτε ακόμα: Πόσο γερό ήταν το Lada Samara σε τρακάρισμα;

Ένα τέτοιο συμβάν με ατυχή κατάληξη καταγράφηκε στην Αυστρία σε μια ορεινή διαδρομή στο Τιρόλο. Οδηγός ηλικίας 26 ετών με VW Golf (δεύτερης γενιάς) φόρτωσε 10 επιβάτες και ξαφνικά βρέθηκε εκτός ασφάλτου. Στην καμπίνα του χώρεσαν (εκτός από τον οδηγό) επτά άνδρες και τρεις κοπέλες, ηλικίας μεταξύ 24 και 31 ετών.

Δείτε ακόμα: Να γιατί δεν χαζεύουμε όταν οδηγούμε (+video)

Σύμφωνα με αναφορά, σε μια ανοιχτή δεξιά στροφή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έφυγε από την πορεία του σε ένα βαθύ χαντάκι και το αυτοκίνητο ανατράπηκε αρκετές φορές πριν σταματήσει. Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπως και δύο ακόμα επιβάτες. Οι υπόλοιποι ήταν πιο τυχεροί και τη γλίτωσαν με ελαφρούς τραυματισμούς. Ευχόμαστε όλοι να γίνουν καλά και πιστεύουμε πως το πάθημα να έγινε μάθημα στον οδηγό και στους υπόλοιπους επιβάτες και να μην κάνουν ξανά μια τέτοια απερισκεψία.

Δείτε ακόμα: Έκανε μαγκιές και διέλυσε το νέο Honda Civic του

Πηγή φωτογραφιών: Zoom Tirol

Get it on Google Play Download on the App Store