Αναζητείται VW Golf R για ληστεία χρυσής λεκάνης!

Ένα VW Golf R χρησιμοποιήθηκε για να κλαπεί μια χρυσή λεκάνη αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων (5,5 εκ. ευρώ) και τώρα αναζητείται από την αστυνομία της Μ. Βρετανίας.

Δείτε ακόμη: Οι πρώτες 3D διαβάσεις είναι γεγονός στο Χαλάνδρι!

Η συγκεκριμένη λεκάνη δημιουργήθηκε από τον Maurizio Cattelan και ονομάστηκε «Αμερική», ενώ βρισκόταν ως έκθεμα στο παλάτι Blenheim. Παρά το ότι τη φύλαγε ασφάλεια, στις 14 Σεπτεμβρίου μια ομάδα πέντε κλεφτών κατάφερε και εξαφάνισε τη λεκάνη κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα φρουρών και καμερών, όπως αναφέρει το Sky News.

Στη δημοσιότητα δεν έχουν δοθεί ακριβείς λεπτομέρειες για την κλοπή της χρυσής λεκάνης, ωστόσο πιστεύεται ότι οι τρεις κλέφτες εισέβαλαν στο παλάτι και οι άλλοι δύο περίμεναν στο αυτοκίνητο για να κρατάνε τσίλιες. Η τουαλέτα βάρους 103 κιλών τοποθετήθηκε στο πορτ μπαγκάζ του VW Golf R, το οποίο έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας, όμως η αστυνομία πιστεύει ότι οι πινακίδες του ήταν πλαστές.

Δείτε ακόμη: Εξαίρετο Ford Escort Cosworth είναι υλικό για όνειρα

Προς το παρόν, βρέθηκε ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάρρηξη, ενώ συνελήφθησαν και δύο άνδρες που είχαν σχέση με τη ληστεία. Όμως, τα άλλα τρία άτομα, το Golf R και η λεκάνη ακόμα αναζητούνται.

Get it on Google Play Download on the App Store