Άνθρωπος κλωτσάει σκύλο. Σκύλος φέρνει παρέα και του τρώνε το αμάξι

Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ενάντια στην βία κατά των ζώων. Πέρα από το τετριμμένο «σήμερα σε ζώα, αύριο σε άνθρωπο» που προϋπαντίζει παραβατικές συμπεριφορές, υπάρχει και η ηθική διάσταση του πράγματος που ξεπερνά τα όρια της φιλοζωΐας. Για την ακρίβεια, η μόνη περίπτωση που μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια συμπεριφορά είναι σε περιπτώσεις αυτοάμυνας. Ο κάτοχος του βυσσινί VW δεν ξέρουμε αν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Ξέρουμε σίγουρα ότι μετάνιωσε για την κλωτσιά που έριξε σε σκύλο.

Δείτε ακόμα: Ζευγάρι προσπαθεί για ώρα να ανοίξει λάθος αυτοκίνητο (+video)

Ένας Κινέζος, λοιπόν, σε κάποια επαρχία στα βάθη της ασιατικής χώρας κλώτσησε ένα τετράποδο στον χώρο στάθμευσης έξω από το σπίτι του. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες ως προς την αιτία του «σουτ», με κάποιους να αναφέρουν πως το σκυλί γάβγιζε και εμπόδιζε το παρκάρισμα, ενώ άλλοι δηλώνουν πως η κλωτσιά ήταν αναίτια. Όπως και να ‘χει, σημασία έχει ότι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου έβαλε στην άκρη τις φιλίες και ανταπέδωσε -στο πολύ ακριβότερο, μάλιστα- το χτύπημα.

Διαβάστε επίσης: Πατάμε συμπλέκτη όταν βάζουμε μπροστά; Τι μας λένε αυτά τα λαμπάκια;

Σε μια σκηνή βγαλμένη από εξωσχολικές συναντήσεις και βιντεοταινία του Σταμάτη Γαρδέλη, το συμπαθές τετράποδο αποχώρησε από το σκηνικό μόνο και μόνο για να επιστρέψει με 3 φίλους του και να εξαπολύσουν την εκδίκησή τους πάνω στο γερμανικό σεντάν. Η μίνι αγέλη κατέφαγε τα φτερά του Jetta (ειδικά το εμπρός αριστερό), τους προφυλακτήρες, ενώ από την μανία τους δεν γλίτωσαν ούτε οι υαλοκαθαριστήρες τους οποίους ξήλωσαν!

Get it on Google Play Download on the App Store