Αντλία βενζίνης τους κλέβει εμπρός στα μάτια τους… (+video)

Σίγουρα πολλά θα έχετε ακούσει και διαβάσει σχετικά με τον τρόπο που μπορεί κάποια αντλία να σας κλέψει, ενώ βάζετε βενζίνη. Παρόλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση η αντλία είναι… θρασύτατη αφού δεν χρησιμοποιείται κάποιο ιδιαίτερο τέχνασμα για να αποκρύψει την απάτη. Απλώς, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, από την στιγμή που βγήκε η μάνικα από την θέση της, άρχισε να γράφει λίτρα η αντλία, πάρα το γεγονός πως δεν έχει βγει σταγόνα καυσίμου…

Δείτε ακόμη: Έπεσε σε λακκούβα και πήρε τον άξονα στο χέρι

Φυσικά το γεγονός αυτό εξόργισε τον οδηγό του αυτοκινήτου, που πήγε να βάλει καύσιμο στο συγκεκριμένο βενζινάδικο και όπως είναι λογικό, πήγε να ζητήσει τα ρέστα από τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων είναι πολύ μακριά από το σπίτι του και έτυχε να το επισκεφθεί καθώς ξέμενε από καύσιμα.

Διαβάστε επίσης: Τρακαρισμένο Toyota φιγουράρει σε έκθεση αντιπροσωπείας!

Εμείς πάντως δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί πως πρόκειται για κλοπή, αφού η μάνικα στο video δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι της αντλίας η οποία γράφει τα λίτρα ή ανήκει σε κάποια άλλη, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενη βλάβης/διαρροής μετά το μετρητή, που έχει ως αποτέλεσμα η αντλία να μετρά λίτρα.

Get it on Google Play Download on the App Store