«Αόρατο» hardtop σε Mazda MX-5!

Αν έχεις στην κατοχή σου, Mazda MX-5 πρώτης ή δεύτερης γενιάς και θες να απολαμβάνεις τον έναστρο ουρανό με την καλή σου χωρίς να κρυώνεις, το Bubbletop σου προσφέρει τη λύση!

Τι είναι το Bubbletop θα αναρωτηθείς τώρα κι εύλογα! Είναι ένα διάφανο (ναι καλά διάβασες) hardtop το οποίο προσδίδει μια άκρως φουτουριστική εμφάνιση στο δημοφιλές roadster.

Δείτε ακόμα: Κιτ αύξησης της ισχύος για το νέο Mazda MX-5

Το Bubbletop ζυγίζει μόλις 9 κιλά και χρησιμοποιεί τα ίδια σημεία στήριξης με το εργοστάσιο hardtop. Ο κατασκευαστής προειδοποιεί ότι η οροφή είναι ευλύγιστη και για το λόγο αυτό θα πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να την εγκαταστήσει ακολουθώντας ευλαβικά τις οδηγίες του. Το πρωτότυπο αυτό hardtop διαθέτει ειδική επίστρωση για την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά παρόλα αυτά ο κατασκευαστής ενημερώνει ότι ίσως η καμπίνα να γίνει αρκετά ζεστή χωρίς την χρήση air – condition, ενώ καλό θα ήταν ο οδηγός να μην ξεπερνάει την ταχύτητα των 130 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Mazda MX-5 NB δεν ισιώνουν πουθενά! (+video)

Το Bubbletop είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό υλικό, το οποίο είναι ευάλωτο στις γρατσουνιές και για το λόγο αυτό προτείνεται να μην είναι τοποθετημένο όταν κάποιος βάζει το αυτοκίνητο για πλύσιμο σε μηχάνημα με βούρτσες. Βέβαια όσο κι αν ψάξαμε, η κατασκευάστρια εταιρεία προς το παρόν δεν προσφέρει τρόπο για παραγγελία μέσω του site της.

Get it on Google Play Download on the App Store