Απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων διεφθαρμένου πολιτικού!

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι οι περισσότεροι πολιτικοί στον κόσμο κοιτούν την δική τους τσέπη και καλοπέραση. Όπως αυτός ο Ρώσος πολιτικός Rauf Arashukov, ο οποίος υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ κατηγορείται και για 2 πληρωμένα συμβόλαια θανάτου!

Η σύλληψη του έγινε τον Ιανουάριο του 2019, αλλά τώρα ο έλεγχος των αρχών αποκάλυψε την τεράστια συλλογή από αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του.

Δείτε ακόμα: Στο σφυρί εγκαταλειμμένη συλλογή 135 αυτοκινήτων!

Ο εν λόγω πολιτικός θέλοντας να αυξήσει τον προσωπικό του πλούτο, φρόντισε να υπεξαιρέσει τρομερά μεγάλο χρηματικό ποσό από την Gazprom. Αυτό επετεύχθη μέσω μιας offshore εταιρείας, ενώ είχαν εμπλοκή και υπάλληλοι της μεγάλης εταιρείας. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο για εμάς. Ο Arashukov, είχε στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή από πολυτελή και κλασικά αυτοκίνητα, ο αριθμός των οποίων άγγιζε τα 107 μοντέλα. Μεταξύ των αυτοκινήτων υπήρχαν και μερικά εξαιρετικά σπάνια, όπως το GAZ-12 ZIM, το ZIS-110 ή το GAZ-13 Seagull, το οποίο χρησιμοποίησε κι ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Διαβάστε επίσης: H απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Όλη η περιουσία του Arashukov αναμένεται να δημοπρατηθεί, με τα κέρδη να τα καρπώνεται η Gazprom, ώστε να μειωθεί το τεράστιο έλλειμμα που της δημιούργησε ο ραδιούργος πολιτικός. Τα συνολικά κέρδη από τη δημοπρασία αναμένεται να φτάσουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store