Απίθανη Mercedes X-Class πήρε τα βουνά! (+video)

Το pickup μοντέλο της Mercedes, η X-Class, αποτελεί δίχως καμία μετατροπή ένα πολύ ικανό εκτός δρόμου όχημα, το οποίο είναι σε θέση να υπερπηδήσει πολλά εμπόδια που μπορεί να συναντήσει μπροστά του. Πόσο μάλλον όταν έχει δεχτεί μερικές βελτιώσεις, όπως είναι η πολύ εντυπωσιακή Mercedes X-Class της Carlex Design.

Δείτε ακόμη: Ρώσος μετατρέπει την Mercedes X-Class σε τανκ!

Το συγκεκριμένο pickup εφοδιάζεται με νέους προφυλακτήρες, φτερά με πλαστικά καλύμματα, προστατευτικό κινητήρα, πλευρικές μπάρες, μπάρες καρότσας, νέα εξάτμιση με ρυθμιζόμενο ήχο και αυτοκόλλητα γραφικά στο αμάξωμα. Επιπλέον, η ανάρτηση έχει δεχτεί αλλαγές και διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ σε συνδυασμό με τα μεγάλα χωμάτινα ελαστικά έχουν ενισχυθεί περεταίρω οι δυνατότητες κίνησης σε πολύ απαιτητικές συνθήκες. Πρόσθετα, έχει τοποθετηθεί ειδική βάση ποδηλάτων στην καρότσα, καθώς και φώτα LED στην οροφή για τον απαραίτητο φωτισμό σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού.

Όπως και έγινε σε μια ειδική αποστολή εννέα ημερών στη Γεωργία και συγκεκριμένα στις ορεινές διαδρομές του Καυκάσου. Η αποστολή πέρασε από τον «death road» που οδηγεί σε μαγευτικές διαδρομές μέσα από την περιοχή Abano, τις όμορφες γωνιές του Tusheti, όπως τα χωριά Omalo και Dartlo. Περιοχές σίγουρα άγνωστες για τους περισσότερους από εμάς, αλλά άκρως εντυπωσιακές, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες αλλά και στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mercedes-Benz X 250 d 4MATIC TheRock Edition

Get it on Google Play Download on the App Store