Παγκόσμιο pick-up της χρονιάς το Toyota Hilux

Το Toyota Hilux κερδίζει το βραβείο του καλύτερου pick-up παγκοσμίως, στα πλαίσια του διαγωνισμού «6th International Pick-up Award 2022/2023». Από το 2009 και κάθε δύο χρόνια το τρόπαιο «IPUA» απονέμεται στο μοντέλο της κατηγορίας που είναι το πιο ολοκληρωμένο για τον σκοπό που έχει κατασκευαστεί.

Πέρα του πιο ισχυρού του κινητήρα των 2.8 λίτρων (204 ίπποι) και τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, το Toyota Hilux ξεχωρίζει για την ποιότητα, την αντοχή και την αξιοπιστία του. Η πρώτη γενιά του μοντέλου παρουσιάστηκε το 1968, ενώ έναν χρόνο αργότερα πάτησε το πόδι του και στην Ευρώπη.

Από τότε και μέχρι σήμερα κυκλοφορεί αδιάκοπα, έχοντας γίνει ένα από τα πιο πετυχημένα εμπορικά αυτοκίνητα της εταιρείας. Διατίθεται σε 180 διαφορετικές χώρες του κόσμου και έχει σημειώσει περισσότερες από 18 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανάμεσα στις φιλοδοξίες της Toyota είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των επαγγελματικών της οχημάτων. Έτσι, εκτός του Hilux, ποντάρει πολλά και στα Proace City, Proace Electric και Proace City Electric, ώστε να καταφέρει να αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά της Ευρώπης. Σκοπός της είναι να κατορθώσει να φτάσει το 5% στα LCVs, μέχρι το 2023.

Στην Ελλάδα, η τιμή του Toyota Hilux ξεκινά από τα 26.220 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store