Άργησε η Porsche του και τα έκανε λαμπόγιαλο (+video)

Όταν έχεις δώσει ένα σωρό λεφτά και περιμένεις με αγωνία το αυτοκίνητό σου να έρθει τότε σίγουρα η παραμικρή παραφωνία μπορεί να σου κοστίσει. Αν τώρα αναλογιστείτε πως μιλάμε για κάτι περισσότερο από 200.000 ευρώ και για μία Porsche Panamera που τελικά όταν ήρθε, δεν είχε τον επιθυμητό εξοπλισμό για τον οποίο είχες πληρώσει, τότε σίγουρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Δείτε ακόμη: Το απόλυτο gadget για το κάθισμα του αυτοκινήτου… (+video)

Και αυτό το κατάλαβαν με τον πειστικότερο αλλά και πιο επικίνδυνο τρόπο οι εργαζόμενοι της αντιπροσωπείας της Porsche στην πόλη Ταϊτσούνγ της Ταϊβάν, καθώς ένας πελάτης τους μπούκαρε με την Cayenne του και τα έκανε λαμπόγιαλο. Ο λόγος όπως λέει ο ίδιος είναι πως το αυτοκίνητο καθυστέρησε παραπάνω από αυτό που του είχαν πει στην αντιπροσωπεία για χρόνο παράδοσης, ενώ είχε και λιγότερα στοιχεία εξοπλισμού από αυτά που ο ίδιος είχε συμφωνήσει. Έτσι θέλησε να πάρει πίσω την προκαταβολή που είχε δώσει (κάτι παραπάνω από 50.000 ευρώ).

Φυσικά οι άνθρωποι της Porsche αρνήθηκαν όλα τα παραπάνω, αφού λένε πως το αυτοκίνητο ήρθε όπως είχε παραγγελθεί και δεν έχουν σκοπό να του δώσουν πίσω την προκαταβολή, καθώς λένε πως το συμβόλαιο αθετήθηκε με υπαιτιότητα του 42χρονου επιχειρηματία και όχι δική τους.

Διαβάστε επίσης: Η Porsche ξαναφτιάχνει ταμπούρα! (+video)

Ο επιχειρηματίας φυσικά συνελήφθη μετά από αυτή την ενέργειά του και του απαγγέλθηκαν αρκετές κατηγορίες, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει πως δεν… μπούκαρε επίτηδες στην αντιπροσωπεία αλλά επειδή προσπάθησε να αποφύγει άλλο αυτοκίνητο. Στο video που θα δείτε πιο κάτω μάλλον δεν δικαιώνεται…

Get it on Google Play Download on the App Store