Audi RS 4 κουβαλούσε ανθρώπους στο πορτμπαγκάζ!

Ένα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε σε δρόμο της Ισπανίας, όπου ένα λευκό Audi RS 4 απαθανατίστηκε να μεταφέρει ανθρώπους στο πορτμπαγκάζ!

Η απίστευτη εικόνα δεν διευκρινίζεται από ποια περιοχή των Ιβήρων μας έρχεται, αλλά η ουσία είναι μία: η ανευθυνότητα χτύπησε “κόκκινο” εντός του γερμανικού sport estate και ξεκίνησε κανονικά για ταξίδι! Μάλιστα, όπως αναφέρει ο άνθρωπος που ακολουθούσε το RS 4 και τράβηξε τη φωτογραφία, η ταχύτητα με την οποία κινείτο έφτανε σε επίπεδα αυτοκινητοδρόμου (90-110 χλμ./ώρα σύμφωνα με τις μαρτυρίες). Το ακόμα πιο εξωφρενικό, αφορά στο γεγονός πως η πόρτα είναι ανοιχτή! Δεν θέλει πολλή σκέψη το τι θα γινόταν σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης, φρεναρίσματος ή έστω δυνατού πατήματος στο γκάζι.

Με 450 άλογα και 600 Nm από τον 2.9 V6 twinturbo θα αρκούσε ένα “χάιδεμα” στο δεξί πεντάλ για να χυθούν στην άσφαλτο οι δυο παροικούντες του χώρου φόρτωσης. Το πώς και το γιατί παραμένουν άγνωστα, ωστόσο το ότι η πόρτα δεν κλείνει -μαζί με τα όσα δηλώνουν οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο- υποδεικνύει πως τα παιδιά στο πορτμπαγκάζ των 505 λίτρων, κατά πάσα πιθανότητα να είναι έφηβοι. Φαίνεται λίγο και από το πόσο μαζεμένα είναι τα πόδια τους, στην επίμαχη φώτο. Οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τους έβαλε ο οδηγός εκεί, ή αν μπήκαν μόνοι τους λόγω έλλειψης χώρου (και υπευθυνότητας).

Get it on Google Play Download on the App Store