Το Audi RS 5 Coupe ανασταίνει και νεκρούς… (+video)

Οι εταιρείες πολλές φορές σκαρφίζονται πολλοί ιδιαίτερους τρόπους για να διαφημίσουν ένα μοντέλο τους με το νέο διαφημιστικό της Audi δεν αποτελεί εξαίρεση. Και αυτό γιατί το τελευταίο σποτ της γερμανικής μάρκας για το νέο Audi RS 5 Coupe είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενο…

Δείτε ακόμη: Ποιο αυτοκίνητο είναι Νο1 στην Ευρώπη από το 2008;

Σύμφωνα με την περιγραφή της διαφήμισης, την οποία μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, «ακόμη και μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις, δεν μπορεί να συγκριθεί με το νέο Audi RS 5 Coupe». Και πως επέλεξε να μεταφέρει αυτή την περιγραφή στην οθόνη; Με το να μας δείξει έναν ηλικιωμένο που ψυχορραγεί, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του, βλέποντας παράλληλα στιγμές από την ζωή του να περνούν από το μυαλό του, να ξαναπαίρνει πνοή και να θέλει να ζήσει λίγο ακόμη, μόλις ακούει το νέο Audi RS 5 Coupe.

Διαβάστε επίσης: Η αρχή του τέλους για τα diesel θα έχει αφετηρία την…

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το Audi RS 5 Coupe είναι τετρακίνητο και εφοδιάζεται με μοτέρ V6, 2.9 λτ. TFSI bi-turbo, το οποίο αποδίδει 450 ίππους και 600 Nm ροπής, τιμές που χαρίζουν στο γερμανικό κουπέ 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ. και τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα!

https://www.youtube.com/watch?v=Ed7WvJaKKU4

Get it on Google Play Download on the App Store