Πωλείται Audi TT 1.8Τ quattro του 2000 με 28.176 χλμ.

Το θρυλικό Audi TT αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού, μιας και διέθετε δυναμική εμφάνιση, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την επιτυχία της πρώτης γενιάς του μοντέλου δεν ξεπέρασε καμία διάδοχη γενιά του TT.

Δείτε ακόμα: Audi TT RS με αναβάθμιση στα 460 άλογα

Ένα τέτοιο μοντέλο πωλείται από την ολλανδική εταιρεία διάθεσης μεταχειρισμένων, την Auto Leitner στην τιμή των 17.750 ευρώ! Αν σας φαίνεται υψηλή η τιμή το καταλαβαίνουμε, αλλά το αυτοκίνητο έχει μόνο 28.176 χλμ. στο οδόμετρό του και η κατάστασή του είναι άριστη. Το εσωτερικό δεν φέρει σημάδια φθοράς, λες και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε βάλει νάιλον προστασία, ενώ τα πλαστικά και τα καθίσματα φαίνονται να είναι άψογα. Στην ίδια εξαιρετική κατάσταση είναι όμως και τα μηχανικά μέρη του Audi TT. Ο ιδιοκτήτης του ήταν… ψείρας και δεν παραμελούσε κανένα σέρβις.

Διαβάστε επίσης: Άνετο το Audi TT Roadster στον «τάρανδο» (+video)

Για την ακρίβεια το Audi TT πήγαινε στην αντιπροσωπεία για συντήρηση νωρίτερα κι από το διάστημα που όριζε ο κατασκευαστής. Το τελευταίο σέρβις πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στα 27.430 χλμ. Έτσι λοιπόν ο ισχυρός 20βάλβιδος 1.8 λτ. turbo κινητήρας του TT δεν έχει χάσει κανέναν ίππο από τους 225 και τα 280 Nm ροπής που διέθετε από το εργοστάσιο, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 6,6 δλ. και με την 4κίνηση να προσφέρει αυξημένη πρόσφυση σε κάθε είδους διαδρομή! Αν λοιπόν θέλετε ένα εξαιρετικό Audi TT πρώτης γενιάς, μια βόλτα από την Ολλανδία είναι ότι πρέπει!

Get it on Google Play Download on the App Store