Αυτές είναι οι 6 σπορ εκδόσεις του νέου VW Golf

Το νέο VW Golf έχει ήδη ξεκινήσει να πωλείται στη Γερμανία και στην ελληνική αφορά θα λανσαριστεί το Φεβρουάριο, ενώ εντός του 2020 η γκάμα του θα εμπλουτιστεί με έξι σπορ εκδόσεις.

Δείτε ακόμη: VW Tiguan Allspace για πολύτεκνους και δραστήριους

Την αρχή θα κάνουν τα νέα Golf GTI και GTD την άνοιξη του 2020. Σύμφωνα ανεπίσημες προς το παρόν πληροφορίες, ο 2.0 TSI θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος: Τη «νορμάλ» που θα αποδίδει 260 ίππους (από 245 σήμερα), και μια σκληροπυρηνική -λογικά με το όνομα TCR, όπως και στην 7η γενιά- 300 ίππων (290 το υπάρχον). Όσον αφορά το Golf GTD, θα φτάσει τους 200 ίππους (από 184 ίππους). Εικόνες για το πώς θα μπορεί να μοιάζει εξωτερικά το νέο Golf GTI μπορούμε να δούμε μέσω της ψηφιακά επεξεργασμένης φωτογραφίας από το Koleca.ru.

Τον Ιούλιο αναμένεται να κάνει την παρουσία του το σπορ υβριδικό Golf GTE με συνδυαστική απόδοση 201 και 242 ίππων. Αμφότερα θα εφοδιάζονται με τον 1.4 TSI κινητήρα.

Δείτε ακόμη: Το νέο VW Golf πάει σβηστό για σχεδόν 4 λεπτά (+video)

Με τις πρώτες βροχές, τον Σεπτέμβριο του 2020 θα δούμε το κορυφαίο στην γκάμα Golf R. Φήμες αναφέρουν ότι ο 2λιτρος κινητήρας του θα αποδίδει γύρω στους 325 ίππους. Επίσης, θα υπάρξει και πιο σκληροπυρηνική έκδοση Golf R Plus με 395 ίππους. Φυσικά και τα δύο μοντέλα θα είναι τετρακίνητα και εφοδιασμένα με DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store