Αυτή είναι η πιο προσιτή Huracan Sterrato

Η Huracan Sterrato θέτει μια σειρά από ορόσημα για τα κοινά της Lamborghini, αποτελώντας τόσο την πρώτη crossover κεντρομήχανη όσο και την τελευταία ατμοσφαιρική δημιουργία της Sant’Agata. Όλοι θα τη θέλαμε, απειροελάχιστοι μπορούν να την αποκτήσουν. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το συνονόματο ποδήλατο, που πάντως επίσης είναι πανάκριβο.

Η Lamborghini συνεργάστηκε με την ιταλική εταιρία κατασκευής ποδηλάτων 3T, παρουσιάζοντας το Exploro Racemax x Huracán Sterrato. Ένα premium mountain bike, που ενσωματώνει την αφρόκρεμα των υλικών και απολαμβάνει το προνόμιο του να μοιράζεται το όνομα, με μια από τις πιο ξεχωριστές Lamborghini όλων των εποχών. Το Exploro διαθέτει σκελετό από ανθρακονήματα, υδραυλικά φρένα με δισκόπλακες, 12 ταχύτητες Sram Rival AXS 10-36t, ειδικές αντιολισθητικές και αντι-ιδρωτικές λαβές, ανθρακονημάτινους τροχούς με ομφαλούς τιτανίου (!), ρυθμιζόμενη σέλα Fizik Antares Versus EVO 00 Adaptive με τρισδιάστατα εκτυπωμένο αφρό, αλλά και ειδικά εξελιγμένα ελαστικά της Pirelli.

Όπως καταλαβαίνουμε, όλα τα παραπάνω κοστίζουν. Μπορεί το Exploro να είναι ασύγκριτα πιο προσιτό σε σχέση με την κανονική Huracan Sterrato, που αναμένεται να κοστίζει γύρω στις 200.000 ευρώ στην Ιταλία, αλλά για ποδήλατο είναι απλησίαστο. Πόσο στοιχίζει; «Μόλις» 14.000 ευρώ! Όσοι πιστοί και οικονομικά εύρωστοι λάτρεις της ποδηλασίας προσέλθετε, καθώς η παραγωγή του Exploro Racemax x Huracán Sterrato θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store