Αυτή η Mercedes X-Class είναι η «Maybach των αγροτικών»

Η Mercedes X-Class, ούτως ή άλλως, είναι η premium επιλογή στην κατηγορία των pick up. Οι άνθρωποι της Carlex Design όμως, αποφάσισαν να ανεβάσουν πολλά επίπεδα τον δείκτη πολυτελείας, αντλώντας άφθονες επιρροές από την ακριβότερη Mercedes που μπορεί να αγοράσει κανείς, αλλά και τα γιοτ!

Οι τροχοί και το ιδιαίτερο, νίκελ χρώμα είναι παρμένα κατευθείαν από τη Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet. Ο Πολωνός βελτιωτής δεν έκανε εκπτώσεις στη χρήση ανθρακονημάτων, με τους νέους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, τα «φουσκώματα» στους θόλους των τροχών, τα καλύμματα στους καθρέπτες και το side bar στην καρότσα να είναι κατασκευασμένοι από το πανάκριβο υλικό.

Δείτε ακόμα: Ποια είναι η ακριβότερη Mercedes στην Ελλάδα με 448.130 ευρώ;

Ξεχωριστή πινελιά αποτελεί η επένδυση του χώρου φόρτωσης, ο οποίος είναι καλυμμένος από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του καταστρώματος στα ακριβότερα σκάφη αναψυχής!

Στο εσωτερικό συνεχίζεται η «επέλαση της χλιδής» από την Carlex Design, με τα νέα καθίσματα της Recaro αλλά και κάθε σπιθαμή της καμπίνας να είναι καλυμμένα σε λευκό και καφέ δέρμα, ενώ το ταμπλό, οι πλάτες των εμπρός καθισμάτων και μέρος της στεφάνης του τιμονιού είναι από το ίδιο «καταστρωματικό» ξύλο της καρότσας.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes X-Class ετοιμάζεται για V8 κινητήρα

Μηχανικά δεν ανακοινώνονται μετατροπές, που σημαίνει ότι εξακολουθεί να παίρνει κίνηση από τον 3λιτρο V6 τουρμποντίζελ της Mercedes, επιταχύνοντας το αμάξωμα των 2 τόνων στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ., με τα 550 Nm της ροπής να είναι διαθέσιμα από τις 1.400 σ.α.λ. Η τιμή της Mercedes X-Class Yachting Edition by Carlex Design τοποθετείται στις 123.000 ευρώ -πάντα προ φόρων.

Get it on Google Play Download on the App Store