Αυτό είναι το μοντέλο της Toyota με αβέβαιο μέλλον

Τέλος στην παραγωγή του Avensis βάζει η Toyota επί ευρωπαϊκού εδάφους. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το έγκριτο αγγλικό περιοδικό «autocar» το οποίο λέει μεταξύ άλλων, πως ο λόγος που η ιαπωνική μάρκα πήρε αυτή την απόφαση είναι η μειωμένη ζήτηση του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Αγριεμένο Toyota Hilux από την Carlex

Μάλιστα, επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει ακόμη αποφασιστεί το αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του αυτοκινήτου, καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζει μειωμένο ενδιαφέρον στην αγορά. Φυσικά η απόφαση αυτή της Toyota δεν αφορά μόνο στο σεντάν αμάξωμα του μοντέλου αλλά και στις υπόλοιπες εκδόσεις.

Διαβάστε επίσης: «Νεκρά» στην κατηφόρα: Σωστό ή λάθος;

Αν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευτούν, τότε σίγουρα θα αργήσουμε να δούμε, αν τελικά δούμε, νέο Toyota Avensis, αφού ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση για το μέλλον του. Βέβαια η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, με τα SUV και τα Crossover να «κλέβουν» μερίδιο από τις υπόλοιπες κατηγορίες και με την κατιούσα των σεντάν, αμφιβάλουμε αν η Toyota θα θελήσει να μπει στην διαδικασία να ξοδέψει χρόνο και χρήμα για την εξέλιξη νέου μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store