Αυτό είναι το νέο Integra Type R, το ορθόδοξο!

To Integra επέστρεψε μετά από 15 χρόνια, όμως δεν έμειναν όλοι ενθουσιασμένοι στη θέα του σχήματος που επέλεξε η Acura για το comeback του εμβληματικού μοντέλου. Η τετράθυρη κουπέ προσέγγιση ξένισε αρκετούς, που ίσως θα περίμεναν ένα καθαρόαιμο δίθυρο να αναβιώσει το μύθο του Type R. Προς το παρόν, επίσημα πλάνα για κάτι τέτοιο δεν ανακοινώνονται.

Ευτυχώς υπάρχουν τα υπολογιστικά προγράμματα και η όρεξη των digital designers, να δίνουν τροφή για όνειρα. Ο jlord8 θέλει ένα Integra Type R στα πρότυπα των αξέχαστων DC2 και DC5, κάτι που δείχνει έμπρακτα μέσα από το ψηφιακό του σκίτσο. Σε αυτό βλέπουμε το νέο Integra με δυο πόρτες λιγότερες, φουσκωμένο αμάξωμα και, φυσικά, την χαρακτηριστικότατη «απλώστρα» στο πίσω μέρος!

Όπως είπαμε, μέχρι στιγμής οι Αμερικανοί (και οι Ιάπωνες) δεν ανακοινώνουν κάτι σχετικά με ενδεχόμενη έκδοση Type R για το νέο Integra. Δεδομένου, όμως, ότι βασίζεται στο νέο Civic και ήδη διαθέτει τον 1.500άρη VTEC Turbo από το Si, με 200 άλογα και 260 Nm, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο τοποθέτησης του 2.0 VTEC Turbo από το επόμενο «Τάπερ». Φανταστείτε μόνο ένα φουσκωμένο Integra, με μεγάλη αεροτομή και τουλάχιστον 320 άλογα! Κι ας μην είναι κανονικό κουπέ, μια χαρά θα μας έκανε και στην παραλλαγή του τετράθυρου. Αρκεί να το πάρει απόφαση η Honda.

Get it on Google Play Download on the App Store